Thursday, November 5, 2009

KONVOKESYEN

Hello....
N3 kali ni nak kongsi kegembiraan adik saya semasa konvokesyennya di Universiti Malaya, Kampus Kota, KL (diploma)
gambar kat bawah ni, masa dorang bersiap2 di rumah mak. kiranya sebelum bertolak ke UM.
ni lah adik saya tu...

yang ni lak abah saya...

ni kakak saya...
with mak
kawan2 adik...
sedang bz menghias diri sblm acara bermula....congrate uols.......

sudah tiba waktu....tp malangnya x dpt ambik gambar semasa penyampaian sijil (sbb dah ade photgrapher khas..huhuhu..simpan je la kamera nih)

tu adik saya.....

ekceli ade byk graduan nih...tp terpaksa di cut sbb byk sgt photographer di depan saya..huhu
seb bek adik x terlindung...

rakan2 seperjuangan...

yess...

peace kemenangan dan kegumbiraan

gurlsss........only

with abah

alamak terselit lak anak saya kat c 2..but ttp chomel...

family ku (mak je x de..pi mana ntah) dan family dia

kenangan abadi


TAHNIAH

2 comments:

~nannoor said...

salam ziarah...

Rajin lah u edit.
I tak rajin sangat nak edit.
malas ha ha ha
well anyway, semoga kita sama maju dalam photography ni ya. :)

nard said...

wslm....

hurm..ni pun biler free je sempat bat...klu x gambar tu jd kepam je...Amin..semoga kita boleh sama2 menjadi sahabat dan maju dlm bidang yg diceburi